Fiilinkiä Oy

Hei,
Olemme pieni yritys Palokassa Jyväskylässä. Tarjoamme hyvän fiiliksen elämyksiä matalalla kynnyksellä pienryhmille ja pienyrityksille Jyväskylän seudulla. Voit tilata Paintball-pelit sekä liukulumikenkäretket tai osallistua Fiilingin tapahtumiin. Meidän kautta onnistuu myös liukulumikenkävuokraukset. Tilauksesta mahdollista järjestää elämyksiä myös muualla Keski-Suomessa. Paintball-pelit ovat saatavilla ympäri vuoden tilauksesta. Liukulumikenkäretket sekä liukulumikenkien vuokraus saatavilla tammikuusta-huhtikuuhun.

Feel Feelinkiä palveluiden alta löytyvät muut tarjoamamme hyvinvointipalvelut. Hyvinvointipalveluitamme ovat rumpurentoutus, saunayoga, leikkimieliset pihaolympialaiset ja InBody-kehonkoostumusmittaukset. Nämä hyvinvointipalvelut ovat saatavilla ympärivuoden tilauksesta.

Fiilinkiä Oy yrityksen takaa löydät minut Anniinan. Olen ammatiltani luontoliikuntaohjaaja, hyvinvointivalmentaja, lähihoitaja ja laboratorioanalyytikko. Olen useamman vuoden ohjannut matalankynnyksen ulkoliikuntaa ja siitä pikkuhiljaa hyvinvointi ja liikunta ovat alkaneet kiinnostamaan minua enemmän. Ohjaan myös kiertoharjoittelua kuntokeskuksessa viikoittain. Minusta on mahtavaa, että voin tarjota uusia kokemuksia, elämyksiä ja retkiä myös muille omien mukavien kokemuksieni jälkeen.

Ole rohkeasti yhteydessä ja lähde nauttimaan elämyksistä mukavassa seurassa!

tunteita ja elämyksiä